Wednesday, June 15, 2011

Salam Sayang... )

Assalamualaikum...

Hope semua bloger2 yang singgah kat blog Tie hari nie sihat2 sentiasa... Dah lama umah nie kena tinggal kan.. so sekarang nie kena la update hari2,..  eheheheh...  ^_^
Dah habis cerita pasal PBAKL.. So  tie nak share plak ngan korang semua pasal buku2 @ novel2 yg telah tie borong...mmg syok kalau g BPAKL pastu beli novel & dapat jumpa ngan penulis novel tu sendiri.. dapat signiture lagi... mmg best la..

Nie diantara Novel yg sempat tie borong.. Jom kita tengok Gambar yg tie mmg ambil tuk share ngan korang... x der niat pun nak bg korang sume jeles... x der.. x mo..x mo... hehhehe :)

Novel : Untukmu Yuna
Novelis : Shahriah Abdullah

Signiture tuk Tie.. Special Lagi

Gift dari Shahriah Abdullah

Novel : Merdu Lirik Kasih
Novelis : Durrah Fatiaha

Novel Sayangku Merajuk..
Novelis : Ayu Emelda

Novel : Aku Yang Menanti
Novelis : Haiza Najwa

Novel : Sutera Bidadari (Hardcover)
Novelis : Ramlee Awang Murshid

Nie yg Paling special..
Signiture RAM

Novel : Wajah Seiras Cinta
Novelis : Salaina Salleh

Novel : Bersaksikan Kejora
Novelis : Erin  Zehana

Novel : Disebalik Wajah
Novelis : Elee Mardiana

Novel : Bukan Kerana Sayang
Novelis : Amiza Anaz

Novel : Kasih Benar Kasih
Novelis : Aleya Aneesa

Signiteru tuk Tie.. sangat Special

Novel : Cinta Yang Kurasa
Novelis : Anis Ayuni

Signiture Dari Anis special utk Tie... :)

Novel2 Alaf21 Yg Tie Beli...

Semua nie menunggu Giliran utk dibaca...

Novel yg Tie borong di PBAKL 2011

Bila la nak abis Baca nie....  ^_^

Sebanyak mana buku...
Banayk tu juga la Bil @ resit nya..

Novel yg menanti utk dibaca....

Wah banayak sungguh novel yang menunggu utk dibaca.... yang sedia ada nie pun x abis baca lagi... novel2 baru dah keluar di pasaran.. bila novel baru ada.. itu bermakna... kena beli lagi.. berjadi bertambah la koleksi @ senarai buku yg menunggu untuk dibaca... hehehhe... semoga tie diberi mood membaca yang berpanjangan... ^_^
Ok la to All peminat2 @ pecinta2 @ penggemar2 novel... Selamat Membaca... 
insyallah nnt Tie cerita pasal novel pulak ye...
jumpa lagi...

1 comment:

Miss Shygirl said...

Salam Tie,

Wah, banyaknya koleksi novel aawak...seronok sy tengok...sampaikan sy sendiri pun mau juga beli novel byk2 buat koleksi...hihi...bestnya kamu...enjoy reading...nice to know u.. :-)