Thursday, April 21, 2011

PESTA BUKU DATANG LAGI !!!!!!

Assalamualaikum...
Harap semua bloger2 sihat2 hendaknya...
Lama sungguh x menjengah rumah ku ini... bah bersayang & berhabuk pun...
Sorry la kat semua ysang menjengah umah tie nie tapi x der apa pun... bukan apa bz sikit... hehehhe.. buku2 yang menanti untuk di review pun dah banyak,.... insyaallah... akan di review juga... tapi nanti2 la...

Hari nie tie nak bercerita tantang pesta buku ( PBAKL).. pesta sudah datang lagi... Jumaat nie 22 / 4 / 2011..
wow.. lagi 2 hari... bila tiba PBAKL nie... ramai la pengemar2, peminat2, dan juga yang obses ngan buka pening kepala... Mana tak nya.. dalam kepala dah teringat2 nak beli buku apa??? discount banyak mana???? booth mana nak gi dulu.. nak dapatkan signiture novelis mana.. aduh... boleh dikatakan seminggu sebelom bookfair dah buat list yang panjang berjela2... Yang x boleh tdo pun ada jugak....

Nak pula.. dekat2 ngan bookfaor nie.. publisher duk sibuk publish novel2 baru terbitan mereka... bertambah2 lagi la list untuk dibeli...... hehehe.. tapi ianya sesuatu yang seronok... sangat seronok...
So kepada sesiapa yang nak Pergi PBAKL nanti.. jgn lupa.. sediakan duit banyak2.. beg yg besar2.. senang nak isi buku...
Dan yang paling penting jaga handbeg,wallet dan segala macam barang2 anda jgn sampai di curi orang... berhati2...Kalau boleh jangan la pakai Kasut tumit tinggi (utk Perempuan ye)... pakai kasut @ sandle yang selesa... supaya senang nak berjalan dan tawaf satu PWTC...

Selamat membeli belah.... semoga enjoy..... di PBAKL.....
Jumpa disana......


3 comments:

aZyaH said...

memang betul tu Tie Tinie...akak kalau g jalan shopping macam tuu slalu pakai sandal, t-shirt yang longgar dan bawah beg sandang.....terlalu sempoi jer akak kalau Tinie jumpa masa tuu.....tetapi akak enjoy 2 hari membeli belah di PBAKL biarpun rasa terkilan tak sempat berjumpa dengan novelis pujaan akak termasuk Hasrudi Jawawi......

Kena tunggu tahun depan pula yer tinie..Insyaallah kita pasti bersua juga...

aZyaH said...

tqvm

Tie Tinie said...

tu la kak... bukan apa untuk keselesaan kita juga.... pakai kasut tinggi... dengan orang yg ramai cam tu mau jatuh tergolek... hehehhe.. tie pun tahun nie x ramai jumpa penulis novel... tak tau la kenapa... tapi yang best nya dapat jumpa geng2 dari FB...
insyallah tahun depan kita jumpa ye kak...