Wednesday, November 10, 2010


Salam...
Hari ini merupakan hari terakhir GA dari tentang seseorang... hummmm.... ada peluang ke aku nak menyertai & memenanginya...tapi x menang pun x per... sebab saja2 & suka2 je nak join... 
Sesiapa yang nak join GA tentang Seseorang nie masih ada masa lagi.. sebelum pukul 2.00 prg ni... Sila Klik gambar @ URL yg tie dah paste kat bawah..

Tie pun Di Tag oleh my sis.. thank U ...


Tentang Seseorang.. Tahniah kerana bakal bergelar Ibu,Mama,Mummy,Mak,Bonda... atau apa saja gelaran yang bakal si kecil panggil.... Kerana tidak semua wanita didunia ini diberi peluang dan kesempatan untuk bergelar IBU... 
Pasti dalam tempoh mengandung ini banyak pantang larang yang harus di lalui... "Tak boleh buat itu... tak boleh buat nie.. Kena buat nie.. kena buat itu.." dan macam2 lagi... Harap tentang Seseorang bersabar... dan yang pasti ianya akan menjadi kenangan yang sangat menarik dan berharga... Semoga tabah menjadi seorang ibu dalam mendidik dan memastikan anak2 sentiasa berjaya...

2 orang kawan yg tie tag :
Pelangi

Tahniah untuk tentang seseorang..

1 comment:

muffins Jue said...

tq dear..

tq jugak sudi join

gud luck :))